2/22/11

200 blog posts & The NEW AGE

"UUSI AIKA KOITTAA" - IT'S THE NEW AGE

[For our English Frieds: It's the new age for us, we're more back in business than ever: this blog, radio show, new & better gig venues and other goodies are rolling again. Use the Google translate, LOL]

DWTF:n talvi on ehkä mennyt horroksessa ja "oikeissa töissä", mutta kevät se kaiken eloon saattaa.

Facebookissa siirryttiin Fan page -aikaan, mikä tarkoittaa sitä että liittymällä TIIMIIN saat tiedot mm. blogipostauksista suoraan suone- eiku feediisi. Tykkää siis facebookissa, niin pysyt parhaiten kärryillä.

Muutaman päivän sisään julkaistaan myös upouusi Maxinheittäjä-logo, ja paljastetaan kuka turkulainen artisti on sen meille duunannut. Ollaan nähty ekat versiot, luvassa on HUMORISTINEN & VÄRILLINEN upea kuva.

Jotkut ehkä jo huomasikin, että duunattiin tämän blogin ulkoasua vähän uusiksi. Tärkein uudistus sen suhteen on kuitenkin vasta tuloillaan: Disko-Risto nimittäin alkaa myös kirjoittelemaan sinne, joten jengi saa selkeästi aiempaa paremman kuvan meidän musavalinnoista.

Diskonservatorio-radio-ohjelmani painui tauolle viime syksyllä, kun meikä lähti tekemään tiedekirjallisuutta Tampereelle. Viikko sitten Zoom FM sai paikalliset luvat, ja meikä on takaisin Turussa, joten yhtälössä alkaa toivottavasti pian porista.

Yli parinsadan laatutietoisen musafanin seuraama Spotify-soittis päivittyy taas kohta. Tällä hetkellä sieltä voi vielä tsekkailla viime vuoden parhaat biisit meidän molempien valkkaamina.

Hiljaisella keikkarintamalla on tulossa muutoksia parempaan. Jo ensi perjantaina vallataan Dynamon ALAKERTA, jossa äänentoisto toimii ja jossa tanssilattia on aistikkaan pimeä. Odotetaan todella tätä mahdollisuutta, tullut vietettyä sillä tanssilattialla monta tärkeää iltaa nuorena jannuna. Lisäksi on tulossa keikkoja mm. Klubille ja Bar Kukaan.

PS. Miksausta ja Top-10:jä ennen perjantain keikkaa vieras-dj:ltä sekä meiltä.

Tervetuloa siis mukaan uudelle ajalle,
Peffis ja Ripatti

No comments:

Post a Comment