9/9/12

5 kovaa (ja ilmaista) musafilua

Soitan ensi perjantaina vieraana Turun kovimpien kreba/dancehall/räp-deejiiden Double M:n ja Resupekan Funked Up Friday -klubilla, joten on aika listata parit kovat ja tuoreet biisit. Seulahan on mulla kova, joten paskoja biisejä nämä eivät ole.

Kyseessä muuten mitä luultavimmin viimeinen keikka suhteellisen pitkään aikaan, kun edessä on kohta polvileikkaus ja pari kuukautta kepeillä.
1. Alison Valentine - Peanut Butter (Moon Boots Remix)

Moon Boots on tuloaan tekevä tuottaja, jonka biisejä on soittanut mm. Aeroplane. Alison Valentinen kundi tapasi ilmeisesti keikalla, jolle Alison toi kukkia. Tapahtumasta syntyi tämä remixi; kivaa kesäistä kevyt-diskoa R'n'B-mausteilla. Soittaisin.

2. Jonas Rathsman - Since I Don't Have You

Myös ruotsalaistuottaja Jonas Rathsman julkaisee French Express -levymerkillä, mutta hänen tyylinsä eroaa aika lailla Moon Bootsista. Since I Don't Have You kumartaa modernin housen suuntaan. Voksua käytetään nätisti, ja biisin kliimaksi kahden ja puolen minsan tienoilla on mainio.

3. Serefe Soundsystem - Ota osasi

Suomalaista balkan-osaamista vissiin Helsingistä. Vasta kaksi ilmaisbiisiä julkaissut SS osaa pistää höngän päälle. Ottakaa riski ja soittakaa keikalla, instant kreba taattu.

4. Todd Terje 'Happy Together' (Edit)

Smile Recordings julkaisee nykyään Mindless Boogie -vinyylilafkan edittejä waveina, ilmaiseksi. Katalogista löytyy mm. tämä about jokaisen dj-keikan räjäyttävä Todd Terje -editointi Happy Togetheristä. Paa-paa-paa-paa, yhteislaulun paikka jos koskaan.


Tunnen vähän huonosti Lana Del Reytä, mutta tämä remixi toimii hyvin. Ei trance-nostoja tai muita turhia tehokeinoja, vaan hyvin tuettu alkuperäistä vokaaleja. Löytyy Feel My Bicepin blogista, jota kannattaa muutenkin seurata.

- Peffis

No comments:

Post a Comment